Chelsean 22-vuotias keskikenttäpelaaja Conor Gallagher haluaa varmasti unohtaa nopeasti suorituksensa rankkarikisassa.

Major League Soccerissa pelaava Charlotte kaatoi kotikentällään 74 000 katsojan edessä Valioliigaan valmistautuvan Chelsean rankkarikisan jälkeen torstaiaamuna Suomen aikaa.

Christian Pulisic vei lontoolaiset johtoon puolen tunnin kohdilla, mutta Daniel Rios tasoitti 92. minuutilla. Ottelu ratkaistiin lopulta rangaistuspotkukisassa, jossa Charlotte oli parempi maalein 5-3.

Chelsean ainoa epäonnistuneen kudin ampuja oli Conor Gallagher. Hän yritti ilmeisesti ovelaa Panenka-rankkaria, mutta veto jäi lepsuksi ja samaan aikaan Charlotten maalivahti Kristijan Kahlina jäi paikoilleen. Pallo tuli suoraan Kahlinan syliin.

Englannin Valioliiga käynnistyy perjantaina 5. elokuuta. Chelsea avaa kautensa vierasottelulla Evertonia vastaan lauantaina 6. elokuuta.