Cityzens ei tälläkään kertaa voita Anfieldilla

Cityzens ei tälläkään kertaa voita Anfieldilla, kun syksyn suurin Valioliigan yksittäinen ottelu pelataan sunnuntaina. Liverpool – Manchester City on ollut tapetilla kuuden pisteen otteluna, sillä tämä voi ratkaista osaltaan jo hieman mestaruustaistelua. 

Mikäli Liverpool nappaa täydet kolme pojoa tästä kamppailusta, venähtää piste-ero kärkikaksikon välillä jo yhdeksään pisteeseen. Se ei olisi vieläkään mahdoton ero kurottavaksi Cityn näkökulmasta, mutta tasaisen vahvasti esiintynyt Pool olisi jo hyvin vahva suosikki nostamaan kauden päätteeksi mestaruuskannua. Kuten se alkaa olla tälläkin hetkellä.

Liverpool on pelannut fantasisen alkukauden Valioliigassa. Kotikentällä punaiset ovat pelanneet pelkkiä kolmen pisteen otteluita ilman kauneusvirheitä. Jürgen Kloppin ryhmä on takuuvarmasti sataprosenttisen valmiina tähän kamppailuun. Jopa tasapeli kelpaa tästä paremmin kotijoukkueelle, kuin haastajana tulevalle Citylle.

TSEKKAA TÄMÄ:

Cityzens kärsii poissaoloista. Keskikentän taikuri David Silva missaa tämän matsin todennäköisesti, sekä ykkösveskari Ederson loukkaantui keskiviikon Mestarien liigan ottelussa Atalantaa vastaan. Maalinsuulla nähdään siis Claudio Bravo, joka ei Cityn osakkeita varsinaisesti nosta. Bravo on sentään pelikuntoinen, joten Kyle Walker saa pitää maalivahdin hanskat pois käsistään.

Näiden kahden jättiläisen kohtaamiset ovat olleet huikeita matseja viime vuodet. Liverpoolin kotiottelut ovat menneet kuitenkin hyvin tukevasti punaisten otteessa. Manchester City on edellisen kerran juhlinut voittoa Anfieldilla varsinaisen peliajan jälkeen vuonna 2003. Liverpool on tänään lähtökohdiltaan vahvempi voittajasuosikki ja DNB-kohde vaikuttaa erinomaiselta sijoitukselta.

Pelivihje: Liverpool, tasapeli ei vetoa (1.87 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Bruno Xavier ja yksi kaikkien aikojen hienoimmista maaleista beachfutiksessa

Edellinen artikkeliVideo: Kamerunilaispelaajalta nähtiin vuoden höntyilevin liuku maaottelussa
Seuraava artikkeliVideo: Bruno Xavier ja yksi kaikkien aikojen hienoimmista maaleista beachfutiksessa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän