City-konkari saavutti kovan ennätyksen Valioliigassa

City-konkari David Silva saavutti hienon rajapyykin lauantaina, kun Pep Guardiolan miehistö kaatoi Evertonin lauantaina.

Tilastopalvelu OptaJoen twiitin mukaan lauantain Everton-voitto oli espanjalaistaikuri David Silvalle hänen uransa 200. Englannin Valioliigassa. Tilastopalvelun kirjanpidon mukaan hän tarvitsi rajapyykin saavuttamiseen vain 289 ottelua, joka tekee hänestä kaikkien aikojen nopeiten 200 Valioliigavoittoa saavuttaneen pelaajan.

Lauantain ottelussa rikottiin myös toinen rajapyykki, sillä ottelun loppuhetkillä Cityn 1-3 maalin viimeistelleelle Raheem Sterlingille osuma oli hänen uransa 100:s seurajoukkuetasolla. Maaleista 77 on syntynyt Cityn paidassa ja 23 miehen edustaessa Liverpoolia.

Sterlingin lisäksi Goodison Parkilla maalia pääsivät tuulettamaan myös Gabriel Jesus, Riyad Mahrez sekä isäntien ainokaisen viimeistellyt Dominic Calvert-Lewin.

City-konkari saavutti 200 voittoa nopeammin kuin kukaan aiemmin

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Video: Honka kaatoi FC Interin – mestaruus on nyt lähellä matkata Kuopioon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here