Saksan Bundesliigassa nähtiin viime viikonloppuna hienoa taituruutta, kun Leipzigin Christopher Nkunku harhautteli Dortmund-pakkeja.

RB Leipzig kaatoi kotikentällään Borussia Dortmundin numeroin 2-1 (1-0) viikonloppuna Bundesliigassa. Ottelun hahmo oli kotijoukkueen 23-vuotias ranskalaispelaaja Christopher Nkunku.

Nkunku veti Leipzigin 1-0-johtoon 29. minuutilla. Dortmund-konkari Marco Reus tasoitti toisen jakson alussa, mutta Leipzigin Yussuf Poulsen teki voittomaalin 68. minuutilla Nkunkun syötöstä.

Nkunku oli lähellä myös tehdä kenties koko kauden hienoimman maalin. Mies jallitteli häikäisevästi Dortmundin puolustajia, mutta laukaus kolahti vasempaan tolppaan.

Bundesliigaa on pelattu 11 kierrosta. Kärjessä on tuttuun tyyliin Bayern Munchen 28 pisteellä ja toisena Borussia Dortmund 24 pisteellä. Kotivoiton ottanut Leizig on viidentenä 18 pisteellä.