Kroatia kaatoi kotikentällään Tanskan numeroin 2-1 (0-0) Nations Leaguen A-liigan 1-lohkossa torstai-iltana.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkot heiluivat. Kroatia meni 1-0-johtoon 49. minuutilla Borna Sosan maalilla.

Sitten 77. minuutilla nähtiin komea osuma, kun tanskalaistähti Christian Eriksen pamautti pallon vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan! Tanskan ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä Lovro Majer laukoi voittomaalin välittömästi kentälle tulonsa jälkeen 79. minuutilla.

Lohkon toisessa ottelussa Ranska otti vasta nyt avausvoittonsa kaatamalla Itävallan numeroin 2-0. Ennen viimeistä ottelukierrosta lohkokärjessä Kroatia (10 pistettä), kakkosena Tanska (9 pistettä), kolmosena Ranska (5 pistettä) ja Itävalta (4 pistettä).