Englannin Valioliigassa nähtiin torstai-iltana viime hetkien draamaa, kun Chelsea ja Cole Palmer upottivat Manchester Unitedin.

Chelsea kaatoi kotikentällään ManU:n numeroin 4-3 (2-2) Valioliigassa torstai-iltana. Ottelusta muodostui upea trilleri!

Kotijoukkue Chelsea meni alle 20. minuutissa 2–0-johtoon. ManU nousi kuitenkin vielä avausjakson aikana tasoihin, ja meni myös 2–3-johtoon 67. minuutilla Alejandro Garnachon illan toisella osumalla.

Lisäajan lopussa kuitenkin sattui ja tapahtui! Ensin ajassa 90+10 Chelsean Cole Palmer laittoi illan toisen rankkarinsa sisään, ja peli oli 3-3.

Ja vielä tuon jälkeen Chelsea sai yhden tilaisuuden, jonka päätteeksi Palmer viimeisteli hattutemppunsa laukomalla pallon ManU-puolustuksen kautta sisään, 4-3!