Chelsea yritti toistamiseen hankkia Barça-lupauksen – ikää vasta 12 vuotta!

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG Library

Chelsea on yrittänyt toistamiseen hankkia Barcelonan 12-vuotiaan akatemialupauksen.

FC Barcelonan kuuluisaan La Masia -akatemiaan 7-vuotiaana Villarrealin junnuista liittynyt Xavi Simons (12v) on lontoolaisen Chelsean kiikarissa. Englantilaisen Daily Mail -lehden mukaan Chelsean edustajat ovat lähestyneet pojan isää jo toista kertaa rahatukkujen kanssa.

Amsterdamin Ajaxin akatemiassa työskentelevä Regillio Simons kertoi englantilaisseuran yrittäneen ensimmäisen kerran hänen poikansa hankkimista jo vuonna 2014. Regillio Simons on itse entinen ammattilaispelaaja, joka teki uraa Hollannin Eredivisiessä ja mm. Japanissa.

Xavi Simons on monien lähteiden mukaan Barçan juniorijoukkueiden lupaavin pelaaja. Pojalla on harvinainen kyky ohjailla peliä keskikentän keskeltä. Pojalla kerrotaan olevan ikäisekseen uskomattoman kypsä pelikäsitys. Nuorukaisella on myös samankaltainen tukka kuin entisellä Kolumbian maajoukkuetähdellä, Carlos Valderramalla.

Simons valittiin joulukuussa Miamissa järjestetyn La Liga-lupaukset nimisen turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Tapahtumaa pidetään ensimmäisenä kunnollisena mittarina lupaavien pelaajien arvioimisessa. Barcelona nappasi muuan Andrés Iniestan, kun nuorukainen aikoinaan dominoi samaista turnausta Albaceten riveissä.

Regillio-isän mukaan Miamin menestyksen jälkeen kiinnostus poikaa kohtaan on lisääntynyt entisestään.

– Agentteja on joka puolella! Kaikki lähestyvät minua ja kertovat haluavansa edustaa Xavia. He tarjoavat pelikenkiä, sopimuksia sekä rahaa, määriä joita ette pysty edes käsittämään. Tätä jalkapallomaailma on nykyisin, sitä ei voi pysäyttää, hollantilainen pohdiskeli.

Simons ymmärtää hyvin tarjousten houkuttelevuuden monille perheille.

– Monille vanhemmille sen täytyy olla vaikeaa. Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Jos perhe tarvitsee nopeasti rahallista turvaa, niin tarjouksille on helppo sanoa kyllä, ymmärtäväinen Regillio Simons sanoi.

Entinen ammattilaispelaaja sanoi kuitenkin haluavansa pojan pysyvän oikeassa ympäristössä, eikä siirto pois Barcelonasta ole tällä hetkellä ajankohtainen.

– Emme tarvitse agenttien lupaamia rahoja tällä hetkellä. Yritämme pitää heidät loitolla, kohteliaalla tavalla. Xavin kehitys on prioriteetti, ei mikään muu. Haluan hänen pysyvän oikeassa ympäristössä, eikä raha ole ratkaiseva tekijä. Olemme toki keskustelleet Chelsean kanssa ja tiedätte kyllä, että Chelsealla rahaa riittää. Agentit lähestyvät minua ja kertovat työskentelevänsä englantilaisille suurseuroille, mutta en sokaistu nimistä tai lupauksista, Regillio Simons kertoi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän