Chelsea voittaa siipirikkoisen Tottenhamin? – näin lunastat 10 € panoksella 82,5 €

chelsea puoliaika

Englannin Liigacupissa on edetty välierävaiheeseen. Finaaliin itsensä on jo raivannut Manchester City, jonka vastustaja selviää torstain ottelusta Chelsea-Tottenham. Coolbet tarjoaa Chelsealle markkinoiden korkeimman kertoimen 1,65, mikä on loistava kerroin ilman Dele Allia ja Harry Kanea operoivaa Tottenhamia vastaan. Uutena asiakkaana pystyt käyttämään 400 % talletusbonusta hyväksi ja korottamaan valitsemasi kohteen kertoimen peräti viisinkertaiseksi.

Artikkelin alalaidasta löydät ohjeet, miten voit 10 € panoksella lunastaa peräti 82,50 € voiton, jos Chelsea voittaa Tottenhamin!

Tsekkaa markkinoiden parhaat futiskertoimet

Chelsea selvänä suosikkina otteluun

Välierän ensimmäisessä osaottelussa Tottenham oli niukasti parempi numeroin 1-0, joten liljanvalkoisille riittää finaalipaikkaan tasapeli.

Vierasjoukkue Tottenham on rajussa otteluruuhkassa kärsinyt pahoista loukkaantumisista, joista pahimmat ovat tulleet viimeisten viikkojen aikana. Kahden viime ottelun jälkeen pelistä on pudonnut huipputärkeät Harry Kane sekä Dele Alli. Vielä kun Heung-Min Son on edustamassa Etelä-Koreaa Aasian Mestaruuskisoissa, on jalkeilla kaikkea muuta kuin paras mahdollinen joukkue.

Chelsea pääsee otteluun parhaalla haluamallaan miehistöllä, joten tulivoimaa löytyy siipirikkoista vierailijaa vastaan. Tähän kun lisätään se fakta, että Tottenham on viimeiseen 20 vuoteen voittanut vain yhden kerran Stamford Bridgellä, on finaalipaikka kuin tarjottimella kotijoukkueelle. Lue alta, miten saat lunastettua peräti 82,5 € vain 10 € panoksella!

Näin Coolbetin uusi asiakas voittaa 10 € sijoituksella 82,5 €

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä.
  2. Valitse bonustarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus. Pelitililläsi on tämän jälkeen 50 € pelirahaa. Muista lukea myös bonussäännöt.
  3. Lyö 50 € vetoa Chelsean voitolle kertoimella 1,65. Voit halutessasi pelata myös muita lopputuloksia.
  4. Jos Chelsea voittaa, voitat 10 euron sijoituksella 82,50 € (50 € x 1,65).

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä.

Jos et halua pelata yllä mainittua kohdetta, mutta haluat 10 € talletuksella 50 € pelirahaa, klikkaa tästä!

Edellinen artikkeliUsain Boltin jalkapalloura päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan
Seuraava artikkeliGonzalo Higuain siirtyy Chelseaan – ei pelaa vielä tänään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän