Chelsea saa vieraakseen sarjaa johtavan Liverpoolin

Chelsea saa vieraakseen Valioliigaa johtavan Liverpoolin kotikentälleen Stamford Bridgelle sunnuntai-iltapäivänä. Molemmat joukkueet hävisivät Mestarien liigassa tällä viikolla, joten ärsytetyt joukkueet ovat vastakkain.

Liverpoolin reissu Napoliin ei tuonut pisteitä tuliaisina kotiin. The Reds hävisi ottelun 2-0, kun Dries Mertens ja Fernando Llorente käänsivät ottelun lopussa pelin napolilaisille. Chelsean ottelu sujui vielä mollivoittoisemmin, sillä Valencia ryösti pisteet Lontoosta 0-1 vierasvoitolla, Rodrigon tehdessä voittomaalin. Chelsealla oli mahdollisuus nipistää ottelusta tasapeli, mutta Ross Barkley latasi ottelun loppupuolella rankkarinsa yläputkeen. Tämän lisäksi Mason Mount loukkasi nilkkansa ottelussa, joten alkukauden parhaimmistoon kuuluvan Chelsea-pelaajan pelikunto on vielä epävarmaa.

Joukkueiden kokoonpanotilanteet eivät ole ihanteelliset kummankaan näkökulmasta. Liverpoolilla on edelleen sivussa ykkösmaalivahti Alisson Becker, joten Adrian jatkaa maalinsuulla. Chelsea saa kärsiä poissaoloista Liverpoolia enemmän. Mason Mountin mahdollisen poissaolon lisäksi N’Golo Kanten pelikunnosta ei ole vielä täyttä varmuutta. Frank Lampard antoi keskikentän kultakimpaleellensa huilia Mestarien liigassa, joten voi olla että ranskalainen nähdään ainakin jossain kohtaa ottelua kentällä. Emerson kärsii reisivammasta, sekä pitkäaikaispotilaat Ruben Loftus-Cheek ja Antonio Rudiger eivät tänään pelaa.

Alkukausi Valioliigassa on mennyt Liverpoolin komennossa. Viiden ottelun jälkeen Pool johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Chelsea on sen sijaan kerännyt kahdeksan pistettä viiteen matsiin, eikä lontoolaiset ovat vielä voittaneet kotona otteluakaan. Vaikealta tilanne näyttää myös tänään, sillä Liverpool lähtee matsiin ennakkosuosikin viitta niskassaan. Lähtökohdat näyttävät jälleen hyvältä Liverpoolin kannalta, joten pelivihjeessä uskotaan vierasjoukkueen voittoon.

Pelivihje: Liverpool (2.10 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Jesse Joronen torjui taas nollapelin Serie A:ssa – Brescialle vierasvoitto!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here