Chelsea – ManU antaa pääsävelet tuplaukseen

Tuplauksen ensimmäinen päivä potkaistaan käyntiin kahden kohteen kera, kun Milan isännöi Torinoa San Sirolla ja Chelsea ManUa Stamford Bridgellä.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

AC Milan – Torino

Tähän matsiin on vain yksi suosikki ja se on AC Milan. Suoraan voittoon ei nyt kuitenkaan tartuta, sillä edellisessä keskinäisessä nähty tasapeli kummittelee mielessä edelleen. Milanin voitto tai tasapeli kuitenkin vaikuttaa tarpeeksi maistuvalta ottaen huomioon isäntien tappiottoman putken kotona, sekä Torinon kesyn vireen.

Chelsea – Manchester United

Ehdottomasti päivän, sekä Valioliigakierroksen kiinnostavin matsi. Molemmat joukkueet taistelevat kynsin ja hampain europelipaikoista. Kaksi keskinäistä ollaan tällä kaudella pelattu ja hieman yllättäen ManU on klaarannut niistä molemmat.

Kohteeksi valikoitui molempien joukkueiden osuma. Chelsea on ennakkosuosikki matsiin ja voisi uskoa, että Frank Lampardin ryhmä maalinteossa onnistuu. Myös ManU pääsee haastamaan ailahtelevasti torjunutta Kepa Arrizabalagaa, jonka otteissa on ollut laajalti epävarmuutta pitkin kautta. ManU on pelannut hyvin tällä kaudella nimenomaan suurempia joukkueita vastaan, eikä United tänään nollille jää. Mielenkiintoa otteluun tuo mahdollinen Odion Ighalon esiintyminen.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here