celtic rangersin old firmissä puoliaika

Skotlannin Valioliigassa pelattiin sunnuntaina maailmankuulu derbymatsi, Old Firm. Glasgow’n pitkäaikaiset kiistakumppanut Rangers ja Celtic pelasivat vastakkain kärkimatsissa, ja ottelu päättyi Celticin 2-3-voittoon.

Kotijoukkue Rangers meni 1-0-johtoon heti 3. peliminuutilla, kun Josh Windas maalasi. Celticin Tom Rogic tasoitti 11. minuutilla, mutta Daniel Candeias vei Rangersin uudelleen johtoon 26. minuutilla. Celticin Moussa Dembele teki pukukoppimaalin aivan avausjakson lopussa ja tauolle mentiin lukemissa 2-2.

Ottelun toisella jaksolla tapahtui! Ensin 57. minuutilla Celticin Jozo Simunovic sai punaisen kortin lyötyään kyynärpäällä Rangersin Alfredo Morelosia. Pian tuon jälkeen Morelos oli puolittain läpi, mutta ei onnistunut. Ja sitten 69. minuutilla Celticin Odsonne Adouard laukoi 2-3-voittomaalin kauniisti oikeaan yläpesään.

Hienon voittonsa ansiosta Celticin marssiminen mestaruuteen näyttää varsin todennäköiseltä, sillä kakkosena oleva Rangers on yhdeksän pistettä perässä ja yhden ottelun enemmän pelanneena.