Celtic hävisi Milanille 3-0 – Pukki ei päässyt kentälle

Celtic sai eilen kylmää kyytiä Milanilta.

Mestareiden liigan H-lohkossa viimeinen jatkoonmenijä jää Ajaxin ja Milanin ratkottavaksi, sillä Ajax voitti Barcelonan eilen luvuin 2-1.

Milan on tällä hetkellä yhden pisteen Ajaxia edellä. Nämä joukkueet pelaavat vastakkain  12.12. Tuosta ottelusta tasapelikin riittää Milanile.

TSEKKAA TÄMÄ:

Eilinen ottelu oli erittäin vauhdikasta ja pisteet matkasivat italiaan kliinisen viimeistelyn ansiosta. Celtic laukoi palloa kohti maalia 11 kertaa, kun taas Milan vastaavasti laukoi neljästi päin maalia. Näistä neljästä laukauksesta he saivat kolme sisään.

Ensimmäinen maali oli todella ruma merkkausvirhe Celticin puolustukselta. He jättivät Kakan aivan yksin maalin eteen. Pallo Kakan pään kautta maaliin ja 1-0. Toinen maali tuli myös kulmatilanteesta. Pallo boksin takareunalle, sieltä luukulle ja Zapata ei erehtynyt; peli 2-0. Kolmas maali oli Mario Balotellille varmasti iso helpotus.Hän on ollut jo pitkään ilman maalia ja on alkanut saamaan fanien vihan niskaansa. Antaakohan tämä pystypallosta tehty 3-0 maali anteeksi viimeaikaiset hölmöilyt?

Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukki ei päässyt kentälle.

Katso linkistä kaikki pelin maalit

 

http://youtu.be/AsUNHXsa96k

Edellinen artikkeliAjax kaatoi Barcelonan kotonaan – Katso maalit
Seuraava artikkeliVideo: Dribblauspiruetti mallia Dani Quintana

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän