Carlo Ancelotti on saanut potkut Bayern Munchenista

Bayern Munchenin ja heidän valmentajansa Carlo Ancelottin tiet eroavat.

Bayernin hallitus kokoontui tänään iltapäivällä ja päättivät, että Ancelotti saa itse erota virastaan huonojen näyttöjen johdosta. Bayern on Bundesliigassa kuudesta ottelusta hävinnyt yhden ja pelannut yhden tasan. Joukkue on sarjataulukossa kolmantena kolme pistettä Borussia Dortmundia jäljessä. Eilen he hävisivät Mestarien liigassa PSG:lle 3-0.

Bayernin apuvalmentaja ottaa vastuun joukkueen valmentamisesta.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

53 Kommentit

    • Eikls se realin vienyt mestareidenliigan voittoon.. mutta toisaalta eihän paskasta suklaata saa. No toivottavasti pääsee ancelotti taas johonkin kunnon joukkueeseen valmentaan tommosen höntsä porukan jälkeen.

    • Musta tuntu että Realin pelaajat Rollen johdolla hoiti sen Mestareiden liigan.. Carlo jauho vaa purkkaa. Ja loppupeleis pienel mäihällä kun Atletico hyyty pahasti lopussa :D

  1. Oon jo pitkään kattonu tota puolustusosastoa vähän peläten… Hummelsit ja Boatengit on ailahtelevia, ja uransa lopoupuolella jo. Pari kovaa topparia ois ollu tärkeitä hankintoja, vaikka Jamesit ja Tolissot onki kovia tulevaisuuden jätkiä.

  2. Maailmanluokan joukkueen pitäs kuitenki pyrkiä voittaan näitä eilisen kaltaisia isoja pelejä, ja noilla pakeilla ei sitä enää pitkään tehdä. Siitäkään huolimatta että pallonhallinta on sen 65%…

  3. Jos Boateng ja Hummels ei riitä niin huh huh. Pelimiehiä parhaassa iässään vielä. Eiköhän ne ongelmat ole ikääntyvässä Robbery-kaksikossa joka ei meinaa enää pysyä kasassa eikä korvaajat ole yltäneet heidän huipputasolleen. Keskikentän keskusta ollut ongelma usean kauden ajan. Se ei ole kestänyt vertailua muihin huippuihin. Esim. Alonso oli ikäloppu, Thiago ailahteleva ja puolustusosaaminen ei vakuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here