Carles Puyol täyttää 41 vuotta – tässä mestarin Fair play -hetket videokoosteena

Barcelona carles puyol puoliaika

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista, upeimmista ja tyylikkäimmistä puolustajista, Carles Puyol, täyttää lauantaina 41 vuotta. Mahtavaa syntymäpäivää mestarille!

Tuuheatukkainen ja aina kaikkensa kentälle jättänyt Puyol pelasi Barcelonassa vuodet 1999-2014. Hänet muistetaan myös upeista Fair play -teoistaan.

Puyol pelasi Espanjan maajoukkueessa 100 ottelua. Barcelonassa hän tahkosi 15 vuoden aikana yhteensä 392 ottelua ja voitti muun muassa viisi kertaa Espanjan mestaruuden sekä kolme kertaa Mestarien liigan.

Hänen viimeisimmäksi jäänyt Mestarien liigan voitto sai todella kauniin päätöksen toukokuussa 2011. Barca kaatoi finaalissa Manchester Unitedin numeroin 3-1.

Kun oli vuoro nostaa mestaruuskannua, niin pitkäaikainen kapteeni Puyol ei halunnut nostaa kannua ensimmäisenä, vaan antoi kunnian Eric Abidalille, joka oli palannut vasta äskettäin pelikentille toivuttuaan maksasyövästä.

Alla olevalla videolla on myös muita Puyolin Fair play -henkisiä tekoja pelikentillä.

Carles Puyol täyttää 41 vuotta

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: PUKKI-PARTY – Teemu Pukki on valittu Mestaruussarjan Vuoden pelaajaksi!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here