Burnley tunkemassa kapuloita Man Unitedin rattaisiin

Burnley on tunkemassa kapuloita Man Unitedin rattaisiin, kun torstai-illan ainokaisessa Valioliigan matsissa joukkueet kohtaavat Old Traffordilla.

Korona kurittaa Valioliigaa ja otteluperumisten myötä tämä taisto jää illan ainoaksi. Man United ei ole Ralf Rangnickin kanssa vielä mitenkään huikaisevaan lentoon, vaan pelin sisäiset ongelmat ovat yhä läsnä. Edellispeli Newcastlea vastaan maanantaina oli siinä mielessä erikoinen ottelu, että ManU oli jopa onnekas saadessaan edes pisteen. NUFC hallitsi peliä ja olisi voinut ottaa kotiin täyden pistepotin.

Burnley pääsee matsiin tuoreella jalalla. Koronan runteleman otteluohjelman myötä Sean Dychen joukkue pääsee metsästämään kauden ensimmäistä vierasvoittoa. Sitä nyt tuskin nähdään, mutta uskon Burnleyn tiiviin puolustuspelaamisen aiheuttavan Unitedille päänvaivaa. Murtautumismallit ovat olleet Unitedin ongelma ja matalalla tempolla operoiva isäntäjoukkue saa keksiä uusia taikoja Burnleyn bussin ohittamiseksi.

Viidestä edelliskohtaamisesta tällä stadikalla on pisteet jaettu kolmesti, United voittanut kertaalleen, kuten myös Burnley. Tänään Bruno Fernandesin poissaolo laskee kotijoukkueen maalintekouhkaa entisestään. Isketään betsi vähämaalisuudesta kiinni. Alle kolme maalia maksetaan voittona, kolmella maalilla panos takaisin ja yli kolme maalia tietää vedolle tappiota.

Pelivihje: Ottelussa alle 3 maalia (1.75 @Coolbet)

Kerroin on poimittu artikkelin kirjoitushetkellä ja voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here