Burnley jäi Chelsean jalkoihin

Valioliigaan noussut Burnley kärsi eilen 1-3 tappion Chelsealle kotikentällään.

Kotijoukkue meni ottelun alussa 1-0 johtoon, kun Chelsean puolustus uinahti ja jätti Scott Arfieldin yksin boksin reunalle. Skotilla oli rauhassa aikaa ottaa pallo haltuun ja laukoa se maaliin.

Kolmea minuuttia myöhemmin Chelsean uusi hankinta Diego Costa iski tolpasta kimmonneen pallon maaliin. Tästä neljä minuuttia myöhemmin Andre Schürrle laittoi pallon maaliin Cesc Fabregasin upeasta läpisyötöstä.

Fabregas oli mukana myös 1-3 voittomaalissa, kun hän antoi kulman josta Branislav Ivanovićin oli helppo työ laittaa pallo sisään.

Vaikka luvut päättyivätkin Chelsean selkeään voittoon, ei Burnleyllä ole mitään syytä häpeään. Mikäli samanlainen hyökkäysinto jatkuu koko kauden läpi kilpailevat he tosissaan säilymisestä.

Chelsea sen sijaan antoi myrskyvaroituksen. Kun kausi etenee ja hyökkäyspää saa hyvän pelituntuman päälle sekä oppii toistensa pelityylin, niin mitä vaan voi tapahtua