Bundesliigan kärkitaistossa Leverkusen – Bayern Munchen

Lukella on tänään suuri päivä Leverkusenin tolppien välissä, kun BayArenalle saapuu vieraaksi iso paha Bayern Munchen.

Bundesliigan kärkitaistoon lähdettäessä Bayern on kertoimissa suosikki. Helppoa matsia tästä ei kuitenkaan vieraille tule, sillä Lukas Hradeckyn Leverkusen on todella päässyt kuumaan vireeseen. Molemmilla jengeillä on seitsemästä pelistä 16 pinnaa ja voitolla tarjotaan tänään sarjakärjen tonttia.

Leverkusenille maajoukkuetauko ei tullut parhaaseen saumaan. Vire tuntui olevan todella vakuuttava ja voittoja on päästy juhlimaan toinen toisensa perään. Sen sijaan Bayernilla on allaan tappio Frankfurtille, joka ravisteli joukkuetta ennen maajoukkuetaukoa. Mikäli perinteisiin on uskominen, on tänään Julian Nagelsmannilla käsissään verenhimoinen porukka. Ennakkosuosikin asema ei ole tuulesta temmattu, vaikka tilastojen valossa joukkueiden tulisi olla hyvinkin tasaväkiset.

Sen tietää myös kotijoukkuetta käskyttävä Gerardo Seoane, jonka aktiivinen pelitapa avaa taatusti vieraille tilaisuuksia ottelun mittaan. Robert Lewandowski ja kumppanit ovat tutusti mukavuusaluellaan näissä tilanteissa. Uskotaan vieraiden klaaraavan täyden pistepotin, mutta sillä optiolla että myös kotijoukkue heiluttaa verkkoa vähintään kertaalleen.

Pelivihje: Bayern Munchen voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin (2.66 @Coolbet)

LYÖ VETOA!
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here