Bundesliiga valloittaa televisiomaailmaa – näkyy kohta miltein kaikkialla

Reutersin tietojen mukaan liiga on sopinut viisivuotisen sopimuksen 21st Century Foxin kanssa, ja sen on tarkoitus alkaa kaudesta 2015-2016 .

Liigan otteluita voi silloin katsoa pohjois- sekä latinalaisessa Amerikassa, suurimmassa osassa Aasiaa ja valikoiduissa Euroopan maissa. Liigan toimitusjohtaja Christian Seifertin mukaan nämä sopimukset ovat merkki siitä, että Bundesliiga on yksi vakavasti otettava urheilumedia.

TSEKKAA TÄMÄ:

”Yhteistyö kansainvälisen kumppanin kanssa antaa saksalaiselle ammattijalkapalloilulle uusia mahdollisuuksia globaaliin kasvuun ja tavoittavuuteen lähtitulevaisuudessa”, sanoi Seifert Reutersille.

Saksan jalkapalloliiga (The DFL) ansaitsee tällä hetkellä noin 70 miljoonaa euroa kansainvälisistä televisio-oikeuksista, ja uusi Foxin kanssa sovittu yhteistyö kattaa yhteensä 80 potentiaalista jalkapallomaata. DFL onkin arvioinut tuplaavansa tulonsa televisio-oikeuksista jo seuraavalla lupamyyntikaudella.

”Bundesliiga on kehittynyt yhdeksi johtavista jalkapalloliigoista. Odotamme innolla yhteistyötä, ja olemme varmoja että Bundesliiga tulee saavuttamaan suuren yleisön.”, kommentoi Foxin varatoimitusjohtaja James Murdoch.

 

Edellinen artikkeliTop 5 ”El Clasicoa”
Seuraava artikkeliTop 5 suurimmat huijaukset