gigi buffonilta upea torjunta

Ranskan Ligue 1 on myös pyörähtänyt käyntiin. Suurseura Paris-Saint Germain otti toisen voittonsa lauantaina. Joukkueen uudelta molarilta Gigi Buffonilta nähtiin mahtava torjunta.

PSG kaatoi vieraskentällä Guingampin numeroin 1-3 (1-0). Guingamp johti ottelua tauolla, mutta pariisilaisnippu teki kolme osumaa toisella jaksolla ja eteni vierasvoittoon. PSG:n maalareina olivat Neymar sekä kaksi kertaa osunut Kylian Mbappe.

Kotijoukkue Guingamp oli todella lähellä johtomaalia avausjaksolla, kun joukkue sai avopaikan maalinedustalla. Täksi kaudeksi Juventuksesta Pariisiin siirtynyt 40-vuotias konkari esitti kuitenkin tyylikkään reaktiotorjunnan ja pelasti lähes varman maalin. Nätti tuuletus siihen päälle!

PSG on voittanut alkukauden molemmat ottelunsa.