Manchester Unitedin portugalilaiskapteeni Bruno Fernandes lensi jo toista kertaa suihkuun vain muutaman päivän sisällä.

FC Porto ja Manchester United pelasivat maalirikkaan 3–3-tasapelin Eurooppa-liigan liigavaiheen ottelussa torstai-iltana.

Vierasjoukkue ManU meni 20 minuutissa kahden maalin johtoon, kun Rasmus Højlund ja Marcus Rashford osuivat. FC Porto tuli kuitenkin rinnalle ja toisen jakson alussa jo 3–2-johtoon. Harry Maguire kuitenkin tasoitti lisäajalla.

Ottelun 81. minuutilla nähtiin ulosajo. ManU-kapteeni Bruno Fernandes sai toisen keltaisen korttinsa, kun hän kurkotti palloon nappulakengät korkealla. Fernandes lensi suihkuun myös Valioliigassa viime sunnuntaina.

Ei varsinaisesti ihan sellaista esimerkkiä, mitä kapteenin pitäisi näyttää.

KATSO MYÖS: Video: Bruno Fernandes lensi suihkuun – Tottenham kaatoi ManU:n numeroin 0-3

Bruno Fernandes lähetetään taas suihkuun

Jos video ei aukea, voit koittaa katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Messi painoi kaksi nättiä maalia – Inter Miami varmisti MLS:n runkosarjan voiton
Seuraava artikkeliVideo: Riku Riski laukoi kylmänviileän rankkarimaalin Ykkösliigassa