HJK hankki Brooklyn Lyons-Fosterin Tottenhamin organisaatiosta

Tottenhamin reservijoukkueen kapteeni Brooklyn Lyons-Foster siirtyy hallitsevaan Suomen mestariin HJK:n miehistöön.

23-vuotias puolustaja Brooklyn Lyons-Foster ja HJK ovat tehneet 2+1 vuoden mittaisen sopimuksen. Tottenhamin kasvatti läpäisi Klubin lääkärintarkastuksen tänään keskiviikkona, liittyy harjoituksiin torstaina ja on valmennuksen käytettävissä jo lauantaina Liigacup-ottelussa FC Interiä vastaan. 

”Brooklyn on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen puolustaja, joka on tottunut pelaamaan useilla eri pelipaikoilla”, HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki kertoo Klubin verkkosivuilla.

Lyons-Foster on kasvanut Tottenhamin akatemiassa 10-vuotiaasta asti. Hän on pelannut Englannin nuorten talenttien Premier League 2 -nimellä tunnetussa reserviliigassa peräti kuudella viime kaudella ja on ollut tämän ja viime kauden aikana joukkueensa kapteeni. Täyden ysikymppisen hän on pelannut viimeksi tammikuun lopussa.

Englannin U17-maajoukkueesta tilillä on kuusi ottelua. Lyons-Foster muuttaa Spursista Klubiin ilman siirtokorvausta, mutta Tottenham saa prosenttiosuuden pelaajan mahdollisesta myöhemmästä siirtokorvauksesta. 

Brooklyn Lyons-Foster Klubiin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde: HJK
Kuvankaappaus: HJK TV

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän