Bröndby hylkäsi Panathinaikoksen tarjouksen Teemu Pukista

Kreikkalainen Panathinaikos on lehtitietojen mukaan ollut viime viikot aktiivisesti Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin perässä.

Panathinaikos on tehnyt Pukista jo tarjouksen, mutta Bröndby ei aio luopua ykköshyökkääjästään helpolla. Siirtosumma ei vaikuta tyydyttävän Bröndbyn seurajohtoa.

– Kuulin, että he olisivat tarjonneet Pukista 1,5 miljoonaa euroa. Tuollaisella summalla he voivat kuitenkin havitella vain meidän akatemiapelaajia, Bröndbyn päävalmentaja Alexander Zorniger kertoi tanskalaiselle BT-lehdelle. .

Zorniger sanoo, että Pukki on Bröndbyn pelaaja nyt ja jatkossa, mikäli tarjous ei parannu.

– Teemu on 27-vuotiaana parhaassa iässä jalkapalloilijana. Hän teki viime kaudella 20 maalia. Jos he aikovat etsiä halvinta mahdollista ratkaisua, heidän täytyy lähestyä myös halvinta seuraa, Zorniger sanoi.

Pukki teki viime kaudella 20 maalia Tanskan pääsarjassa ja tällä kaudella verkko on heilunut kahdesti viidessä ottelussa. Nähtäväksi jää miten tässä siirtonäytelmässä käy.

Edellinen artikkeliFredrik Jensen teki maalin kauden avauksessa Hollannissa
Seuraava artikkeliVideo: Ilves voitti HIFK:n 4-3 – Tuore hankinta teki kaksi maalia ja antoi upean syötön

3 Kommentit

  1. Ei helvetti nyt teille on tullut kanssa noita helvetin mainoksia ku avaa sivun. Ei niissä muuten mitään mut ei niitä saa pois joutuu lähtee Vekka ja menee uudelleen sisään hiukan ärsyttävää…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän