Brighton valmiina katkaisemaan voitottoman putken

Brighton on tänä iltana valmiiina katkaisemaan voitottoman putkensa Valioliigassa, kun West Brom matkaa etelään taistelemaan pisteistä klo 19:30 alkaen.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla normaalia suurempi 6000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Brightonin ja West Bromin illan kohtaaminen herättää allekirjoittaneessa hyvin tuntuvaa luottoa Graham Potterin miehistöön. Lokit ovat olleet nimittäin sen verran epäonninen joukkue, että rva Fortunankin on jo välillä käännyttävä. Tästä hyvänä esimerkkinä mainittakoon Manchester Unitedia vastaan pelattu matsi, jossa joukkue ampui maalikehikkoon viisi kertaa.

Brighton pelaa tällä hetkellä erittäin laadukasta ja innovatiivista futista, joka voi poikia parhaimmillaan pitkälle. Tilastot kertovat samaa tarinaa, sillä xP-lukemien perusteella joukkueen pitäisi olla keskikastin paremmalla puolella. Tästä voi käydä hakemassa osviittaa katsomalla edellisen Crystal Palacea vastaan pelatun tasurin tilastoista.

West Brom on sen sijaan päinvastainen esimerkki. Tilastojen puolesta Slaven Bilicin ryhmä on ollut jopa hieman onnekas ja paljon puhuvaa on se, että WBA on suurin suosikki matkaamaan kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas. Joukkueen materiaali on kaukana siitä, mitä Valioliigan nykypäivän kova taso vaatii.

Brighton onkin ehdottomasti mieluisa valinta tuplaukseen. Suoran voiton kerroin on tällä hetkellä Coolbetilla 1.73, mutta kun otetaan yli 1.5 maalin lisä mukaan, saadaan kahden rajakerroin ylitettyä reippaasti.

TUPLAAMAAN!

Video: Rasmus Karjalainen maalinteossa Allsvenskanissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here