Bremenin kipuaminen pois putoamispaikoilta jatkuu

Bremenin nousukiidolle lienee tänään luvassa jatkoa ja tätä silmällä pitäen isketään myös uuniin tämän viikon kolmas tuplauskuponki.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Illan ainoassa Bundesliigan ottelussa kohtaavat Niklas Moisanderin kipparoima Werder Bremen ja Eintracht Frankfurt. Matsi pelataan Bremenin kotipyhätöllä Weserstadionilla, mutta vieraat ovat kertoimissa ennakkosuosikkeja.

Werder Bremeniä ei kuitenkaan kannata aliarvoida, vaikka sen kausi onkin kehnosti sujunut. Bremeniläiset ovat pitäneet jopa kolme edellistä matsiaan maalin puhtaana. Tänään Eintracht tulee varmasti päälle kovaa, sillä vieraat ovat tunnettuja suurten maalimäärien peleistään.

Uskon, että Bremen kykenee pitämään jälleen ehjähkön esityksen neljättä kertaa peräkkäin ja pistetään pienellä tasoituksella isännät lapulle. Tässä kohteessa tasurikin riittää osumaan.

Duisburg – Carl Zeiss Jena

Kahden kerroin saadaan täyteen, kun isketään lapulle vielä Duisburgin voitto Jenasta kolmosliigan puolelta. Vastakkain ovat siis sarjaa lähes koko kauden johtanut Duisburg ja lähes varma putoaja, sarjajumbo Carl Zeiss Jena. Kotijoukkueen kerroin ei päätä huimaa, mutta tämän pitäisi olla Die Zebrasille helppo nakki.

LYÖ VETOA!

Video: Andrea Pinamonti ratkaisee Panenka-rankkarilla Italialle jatkopaikan U20 MM-kisoissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here