Copa Americassa nähtiin hienoja maaleja ja viime hetken draamaa, kun Brasilia ja Kolumbia kohtasivat. Casemiro teki lopulta voittomaalin aivan lopussa.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

Brasilia kaatoi Kolumbian numeroin 2-1 (0-1) Copa American B-lohkon ottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Brasilia varmisti voitolla jatkopaikkansa.

Kolumbia meni johtoon heti 10. minuutilla, kun Luis Diaz laukoi mahtavan saksipotkumaisen osuman. Brasilia tuli kuitenkin tasoihin 78. minuutilla Roberto Firminon osumalla. Ratkaisu nähtiin lisäajan lopussa, kun Casemiro puski Neymarin kulmapotkun maaliin ajassa 90+10.

Copa América on Etelä-Amerikan jalkapalloliiton Conmebolin järjestämä maanosan mestaruusturnaus. Vuoden 2019 Copa Américan voittanut Brasilia on turnauksen hallitseva mestari. Tänä kesänä Copa America pelataan Brasiliassa 11.6.-10.7.