Bosnia-Hertsegovina haastaa Huuhkajat

Bosnia-Hertsegovina tekee visiitin Tampereelle Huuhkajien vieraaksi, kun EM-karsinnat jatkuvat jälleen. Joukkueet ovat kerran kohdanneet aikaisemmin, kun viisitoista vuotta sitten balkanilaiset voittivat Suomen ystävyysottelussa 1-0. Tällä kertaa Suomi ei kuitenkaan jää allekirjoittaneen arviossa pisteittä.

J-lohkossa tilanne on tasainen. Suomi on kolmessa pisteessä. Takana on vierasvoitto Armeniasta ja tappio Italiasta. Bosnia-Hertsegovinalla on neljä pistettä. Tämä muodostuu niin ikään armenialaisten voittamisesta ja Kreikan kanssa pelatusta tasapelistä. Ennakkoon esitykset vaikuttavat siis tasaisilta, eikä Bosnia-Hertsegovina ole niin suuri ennakkosuosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää. Suomen hyökkäyksen kärjessä häärivä Teemu Pukki on saanut levätä Norwichin mestaruuden jälkeen. Pukki-partya on toivon mukaan luvassa

Huuhkajien kokoonpanotilanne näyttää hyvältä. Päävalmentaja Markku Kanervalla on kaikki haluamansa pelaajat käytössä ottelua varten. Tilanne on kuitenkin toinen Bosnia-Hertsegovinalla joka kärsii tähtipelaajien poissaoloista. Miralem Pjanic otti punaisen kortin karsintojen ottelussa Kreikkaa vastaan ja kärsii pelikieltoa Huuhkajia vastaan. Sead Kolasinac on sivussa loukkaantumisen vuoksi. AS Romaa edustava kärkipelaaja Edin Dzeko on suuri haaste pitää kurissa. Vahvana pääpelaajana tunnettu Dzeko osaa tehdä maaleja myös molemmilla jaloillaan.

Pelivalinta: Suomi, tasapeli ei vetoa (2.06 @Coolbet)

Suomi pääsee pelaamaan karsintojen ensimmäisen kotiottelunsa huippukelissä loppuunmyydyllä Ratinan stadionilla. Kotiyleisö boostaa takuulla Suomen pelaamista. Olosuhteet ovat viimeisen päälle kunnossa ja bosnialaisten poissaolot kallistavat kelkan Huuhkajien suuntaan omissa papereissani. Näin ollen Suomen voitto lähtee meidän pelivalinnaksi, ottaen kuitenkin tasapelin riskin pois.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Huuhkaja lensi kentälle– legendaarisesta Suomi-Belgia-ottelusta 12 vuotta 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here