Bolton Wanderers säilyi puoliaika

Perinteinen brittiseura Bolton Wanderers säilyi kuin säilyikin Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa. Sunnuntain päätöskierroksen loppuhetket olivat ikimuistoiset.

Bolton lähti päätöskierrokselle putoamisviivan alapuolelta ja ainoastaan kotivoitto antoi mahdollisuuden nousta kuiville. Ja jos samaan aikaan pisteen ylempänä olleet Barnsley ja Burton eivät voittaisi, niin säilyminen toteutuisi.

Ja niinhän siinä sitten juuri kävi! Vierasjoukkue Nottingham johti Boltonia numeroin 1-2 vielä 86. minuutilla. Sitten kotijoukkueen David Wheater tasoitti 87. minuutilla ja heti perään 88. minuutilla Aaron Wilbrahan puski ratkaiaevan 3-2-maalin!

Loppuvihellyksen jälkeen onnelliset kotikannattajat ryntäsivät kentälle juhlimaan säilymistä. Jalkapallo on kaunista!