Bodo/Glimt valmis seuraavaan maali-iloitteluun

Eurooppa-liigamatsit ovat kaikkine kokoonpano- ja motivaatiokiemuroineen aina oma lukunsa, mutta kun puhutaan Bodo/Glimtin Eurooppa-liigakarsinnoista, kannattaa olla normaalia tarkempana.

Bodo/Glimt – Zalgiris

Bodo/Glimtin meno on ollut tällä kaudella äärimmäisen hurjaa monellakin mittarilla tutkittaessa. Olen kirjoittanut joukkueesta useaan otteeseen enkä ala itseäni liikaa toistamaan. Knutsenin suojatit ovat vahvasti matkalla kohti Norjan mestaruutta, ja kun Eurooppa-liigan lohkopaikkakin kiinnostaa, saattaa edessä olla edellisen karsintakierroksen kaltainen pyllymyräkkä.

Bodo/Glimt teurasti edellisellä karsintakierroksella niin ikään liettualaisen Kauno Zalgiriksen ryhmän 6-1. Torstaina vastaan rimpuileva liettualaisosasto on samaa tasoa (maksimissaan minimaalisen piirun verran parempi) kuin edellinen vierailija, joten jos Bodo säilyttää hurjan tasonsa, ei lopputuloksesta pitäisi olla epäselvyyttä.

Iloisen räiskyvää hyökkäyspelaamista harrasteleva Bodo/Glimt on survonut vastustajiensa verkkoon viimeisessä neljässä ottelussa yhteensä 21 maalia, joten voimme todeta hyökkäyskaluston toimivan moitteettomasti. Keskikentällä hääräävä Ulrik Santnes sekä hyökkäyksessä pyörivät Philip Zinckernagel, Jens Hauge ja Victor Boniface ovat kaikki iskussa, ja kun polvivaivoista viimeisimpien tietojen mukaan kuntoutunut maalitykki Kasper Junkerkin on valmis viheriölle, on valmennusportaalla positiivinen ongelma valintojensa kanssa. Edellä mainitut sepät ovat tehtailleet tämän kauden Norjan liigassa yhteensä 49 maalia.

Zalgiriksen suoritukset eivät isossa kuvassa ole päätä huimanneet. Liettuan liigan taso on mitä on, eikä edellisellä kierroksella pudotettu virolaisryhmä Paide ole kovinkaan titaaninen mittari. Zalgiriksen hyökköyspelaaminen ja etenkin viimeistely lojuu pitkälti Hugo Videmontin varassa, enkä näe Bodon puolustuksen joutuvan liian isoihin ongelmiin ranskalaisveivarin kanssa.

Pelivalinta

Tasoero on selkeä, ja Bodo/Glimtin viimeistelyvire on huikea. En ehtinyt ihan kertoimen 1,71 kyytiin, mutta koska pidän Bodo/Glimt o2,5 -valintaan liittyvää kerrointa 1,65 edelleen pelattavana, tarraudun kiinni siihen. Myös aasialainen tasoitus -2 hieman kiinnostaa.

Sellaista, muistakaa venytellä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here