Bodo/Glimt tarjoaa jälleen vaihtoehdon

Kyllä, Bodo/Glimt pelaa jälleen lauantaina. Tällä kertaa edessä on 800 kilometrin vierasmatka Osloon. Toistan itseäni, mutta Norjan liigan tämän kauden tosisykkijä Bodo/Glimt jaksaa kaikessa väriläiskyydessään aiheuttaa erektiota, mikä sinällään sopii tähän suuntaan oikein mukavasti. Olen kirjoitellut ja lunastellutkin Bodo/Glimtiin liittyen useampaan kertaan enkä aio jättää lauantaistakaan pyllymyräkkää väliin.

Vålerenga – Bodo/Glimt

Kaikkea ei tarvitse viikosta toiseen toistella, mutta mainitaan nyt muutama fakta. Norjan liigaa edelleen puhtaalla pelillä (11-1-0) johtava Bodo/Glimt on jaksanut jatkaa loisteliasta suorittamistaan, vaikka esimerkiksi edellisen kierroksen 3-2 kotivoitto Strömsgodsetista ei ollutkaan pelillisesti ylivertaista suorittamista. Tilastotappio tulee maaleja sylkevällekin ryhmälle aikanaan, mutta onko tilastotappion aika juuri lauantaina? Omassa ajatusmaailmassani ei ole.

Bodo/Glimt on tyrmännyt vastustajan toisensa jälkeen, jalkoihin ovat jääneet myös kovimmat haastajat Molde ja Rosenborg. Joukkueen hyökkäävä pelityyli hakee vertaistaan – Bodon ryhmä on jäänyt päätösvihellyksen jälkeen alle kolmeen maaliin ainoastaan kerran kuluvalla kaudella. 12 matsissa tehdyt 43 osumaa kertovat varmasti tarpeeksi yläkerran tykistövoimasta. Maalikuningas Kasper Junker sekä Junkerille oivallista tulitukea antavat Philip Zinckernagel ja Jens Hauge ovat sellaisessa iskussa, että puolustuksille on illasta toiseen luvassa hikisiä 95-minuuttisia.

Bodo/Glimt matkustaa tällä kertaa Osloon Vålerengan vieraaksi. Takavuosien over-ryhmä Vålerenga on saanut tällä kaudella puolustustaan tilkittyä, mutta esimerkiksi edellisten otteluiden vastustajat eivät Moldea lukuunottamatta ole missään nimessä Bodon tasoisia olleet. Toissakierroksella kohdattu Molde osoitti, että matkaa kärkiryhmien tasolle on edelleen. Sarjan neljäs sija on kuitenkin ns. puolustusvoitto, hyökkäys nojaa jopa liiankin vahvasti Matthias Vihljalmssonin, Benjamin Stokken sekä edellisissä otteluissa vireeseen äityneen Bard Finnen varaan.

Kummatkin joukkueet pääsevät otteluun vahvalla miehistöllä, joten mukavaa viihdettä on varmasti luvassa.

Pelivalinta

Mikäli Vålerenga kestää Bodo/Glimtin perinteisen alkurynnistyksen ja onnistuu puolustustyöskentelyssään täydellisesti, saattaa maalimäärä pudota kotijoukkueen pelikirjaa noudattavalle tasolle. Itse en Vålerengan puolustustyöskentelyyn edelleenkään usko. Moldelle kärsitty 4-1 tappio osoitti myös pelillisesti, ettei paketti kovimpia norjalaisryhmiä vastaan pysy kasassa.

Bodo/Glimtin 12 tämän kauden ottelusta 11 on päättynyt ’Bodo/Glimt + o2,5’ -lopputulemaan. Kyseiseen valintaan tartun myös tällä kertaa kertoimella 2,40. Myös seuraavia valintoja kannattaa vaihtoehtoisesti pohtia, mikäli matsi sykähdyksiä housunetumuksessa aiheuttaa:

Vålerenga – Bodo/Glimt:

Yli 3,5 maalia

o2,5 + BTTS

Ensimmäisen maalin tekijä: Kasper Junker

Lisää valintoja löytyy sivultani. Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here