BK Häckenin kautta sinkkukohteella tuplaamaan

BK Häckenin kautta lähdetään tuplaamaan sinkkukohteella, kun joukkue saa vastaansa keskikastissa jyräävän Siriusin.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Häcken – Sirius

Allsvenskanissa hienoa kautta pelaava BK Häcken isännöi Siriusia, kun Bravida Arenalla Göteborgissa taistellaan tärkeistä sarjapisteistä.

Häcken on otteluun ennakkosuosikki, mikä ei sinänsä yllätä. Joukkue on pelannut erinomaisesti, josta osoituksena toinen sijoitus sarjassa. Sarjaykkönen Malmö on karannut seitsemän pisteen päähän, mutta Häckenillä on kaksi pelattua ottelua vähemmän. Realistiset saumat seuran ensimmäiseen pääsarjatason mestaruuteen ovat siis vielä elossa ja panosta pelissä on ehdottomasti isosti.

Sirius on myös pelannut positiivisesti koko kauden. Vieraskentillä joukkue on venynyt usein tasureihin ja odotukset ovat Henrik Rydströmin ryhmältä ylittyneet. Häcken kuuluu kuitenkin Allsvenskanin eliittiin, kun puhutaan kotijoukkueista. Tästä syystä lapulle Häckenin voittoa sillä twistillä, että ottelussa nähdään yli 1.5 maalia.

TUPLAUKSEEN!

Video: PSG tappioputkessa – Neymar ja neljä muuta pelaajaa suihkuun lisäajalla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän