billy sharp puoliaika

Sheffield United kaatoi kotikentällään Leeds Unitedin numeroin 2-1 (1-0) Billy Sharpin (kuvassa) kahdella osumalla viime viikonloppuna Englannin Mestaruussarjassa. Etenkin miehen ensimmäisen osuma oli kaunista katseltavaa.

Kotijoukkue Sheffield United meni 1-0-johtoon heti ottelun 2. minuutilla, kun pallo keskitettiin oikealta laidalta boxiin, missä Sharp laukoi taidokkaalla volleylla pallon maaliin.

Leeds tuli tasoihin 19. minuutilla Kemar Roofen maalila. Ottelun hahmo Sharp kuitenkin teki ottelun toisen osumansa 73. minuutilla ja näin 2-1-kotivoitto Sheffieldille.

Kotivoitto oli Sheffieldille tärkeä, sillä joukkue on sarjassa nyt kahdeksantena ja sillä on mahdollisuuksia selviytyä kuuden parhaan joukkoon ja sitä kautta Valioliigan nousukarsintoihin. Leeds puolestaan on sijalla 11 ja silläkin on pienet saumat nousta karsintaporukkaan.