Berliinin derby kruunaa perjantai-illan

Berliinin derby kruunaa perjantai-illan, kun Hertha ja Union pääsevät toistensa kimppuun klo 21:30 lähtien.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Coolbetin Joulukalenteri on täällä taas!

Berliinin Olympiastadionilla kohtaavat vaisun alkukauden pelannut Hertha ja pirteästi esiintynyt Die Eisernen. Kertoimissa tämä ei kuitenkaan juuri näy, sillä Union saa suoralle voitolle yli kolmen kerrointa. Sehän sopii näin triplauspäivänä.

Maaliodottama matsiin on korkealla ja tyypillinen 0-0 derbytulos on tänään todennäköisesti kaukana totuudesta. Ei kuitenkaan lähdetä hakemaan kohteita sieltä main, sillä Unionin vieraskerroin on napattava kiinni.

Urs Fischerin tekemä duuni Unionin peräsimessä tuntuu toimivan tällä hetkellä mainiosti ja korkeaa xP-lukemaa kerännyt joukkue on tänään vahvoilla. Kotistadikan ulkopuolella pisteitä on tullut hyvällä prosentilla ja Herthan vuotavalle puolustukselle lienee tiedossa kiireinen iltapuhde.

TRIPLAAMAAN

Roope Riski valittiin Veikkausliigan Vuoden pelaajaksi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here