Rennes järjesti pienimuotoisen yllätyksen, kun se voitti Arsenalin Eurooppa-liigassa torstai-iltana. Benjamin Bourigeaud tykitti todella komean osuman.

Ranskan liigassa kymmenentenä majaileva Rennes kaatoi Valioliigassa viidentenä olevan Arsenalin numeroin 3-1 (1-1) Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosaottelussa torstai-iltana.

Alex Iwobi vei Arsenalin vierasjohtoon heti 4. minuutilla. Bourigeaudin laukoma tasoitusmaali 42. minuutilla oli todella hieno – vapari ensin muuriin ja sitten heti perään karapalloon kunnon tykityksellä pallo verkkoon. Toisella jaksolla Nacho Monreal teki oman maalin ja Rennesin Ismalla Sarr viimeisteli loppulukemiksi 3-1.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa.

Benjamin Bourigeaudin komea osuma

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Derby-hyökkääjä laukoi mahtavan saksaria muistuttavan maalin Mestaruussarjassa