Belgian pääsarjassa nähtiin viikonloppuna hienoa ja uhrautuvaa torjuntatyötä maalivahdilta ja puolustajalta.

KV Mechelen kaatoi kotikentällään Kortrijkin numeroin 3-2 (1-1) Belgian pääsarjassa, First Division A:ssa, lauantaina.

Kotijoukkue KV Mechelen tuli toisen jakson alussa rinnalle ja ohi siirtyen 3-2-johtoon. Vierailija Kortrijkilla oli loistava paikka tasoittaa 74. minuutilla, kun joukkue sai rangaistuspotkun.

Maalivahti Gaetan Coucke torjui ja jatkotilanteessa toppari Thibault Peyre suoritti loistavan pelastuksen maaliviivalta. Näin KV Mechelenille kotivoitto ja kolme sarjapistettä.

Rankkaritorjunta ja liukupelastus

— —
KATSO MYÖS: Video: AC Oulun Riku Selander pamautti häikäisevän maalin Veikkausliigassa