Barcelonalla oli tilaisuus ostaa Marco Asensio – Jätti tilaisuuden käyttämättä pikkurahojen takia

21-vuotiaan Marco Asension nimi on nyt kaikkien huulilla. Real Madridin uusi tähti on syttynyt ja hän iski Barcelonaa vastaan Super Cupissa kaksi maalia. Tämän lisäksi hän teki Barcelonaa vastaan maalin myös ICC:ssä.

Goal.com kertoo, että Barcelonalla oli vuonna 2014 mahdollisuus ostaa hyökkääjä joukkueeseensa 4,5 miljoonan euron hinnalla. Barca jätti kuitenkin tilaisuutensa käyttämättä, koska he eivät halunneet maksaa tuota koko summaa yhdessä osassa. Heidän ehdotuksensa Mallorcalle oli, että tuo summa maksettaisiin kahdessa osassa, mutta Mallorcan rahallisen tilanteen johdosta tämä ei Asension kasvattajaseuralle kelvannut. Loppujen lopuksi Real Madrid osti lupaavan juniorin 3,5 miljoonalla eurolla.

Sen lisäksi, että Barcelona missasi upean tilaisuuden, he ostivat Arda Turaninsekä Aleix Vidalin älyttömään yli 60 miljoonan euron hintaan.

Välillä näitä ohilyöntejä sattuu siis paremmillekkin seuroille.

Katso millainen pelimies Asensio on:

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

7 Kommentit

  1. Eikös tässä ollu sellasta uutista liikkeellä Talvella, että Real Madridilla oli aikoinaan mahdollisuus ostaa Ronaldinho halvalla. Eivät ostaneet kun oli kuulemma liian ruma.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here