Barcelona teki 130 miljoonan euron tarjouksen Dortmund-hyökkääjästä

FC Barcelona etsii tällä hetkellä kuumeisesti vahvistuksia PSG:hen lähteneen Neymarin jättämän valtavan aukon paikkaajaksi.

Sky Deutchlandin mukaan Barcelona on tehnyt 130 miljoonan euron tarjouksen Dortmundissa pelaavasta ranskalaishyökkääjä Ousmane Dembéléstä. Barcelona on tehnyt 20-vuotiaasta Dembéléstä jo aikaisemmin yhden tarjouksen, jonka Dortmund kuitenkin torjui.

Saksalaisseura on asettanut Dembélélle 150 miljoonan euron hintalapun ja seura kertoi myös, että mikäli siirrosta ei päästä yhteisymmärrykseen tämän viikon loppuun mennessä, ei Dembélé siirry mihinkään.

Dembélé ei ole osallistunut parin edellisen viikon aikana Dortmundin joukkueharjoituksiin eikä hän pelannut Bundesliigan avauskierroksella viime viikonloppuna. Dembélé pelasi viime kaudella 32 ottelua Bundesliigassa, joissa hän teki kuusi maalia.

Barcelona teki aiemmin tarjouksen myös Liverpoolissa pelaavasta Philippe Coutinhosta, mutta Liverpool ei hyväksynyt 125 miljoonan euron tarjousta.

 

6 Kommentit

  1. Dortmund on tehnyt ihan reilusti kun ilmoitti hinnan ja takarajan. Luulisi että tossa vaiheessa se 20 milj ois Barcalle ihan sama, varsinkin kun on varaa pestä rahaa Kiinaankin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän