Barcelona ja Real Madrid 2-2-tasuriin – Messi ja Ronaldo osuivat

FC Barcelona v Real Madrid osuivat puoliaika

La Ligassa pelattiin sunnuntai-iltana kuuma El Clasico, joka päättyi lopulta 2-2-tasapeliin. Hypertähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo osuivat kertaalleen.

Luis Suarez vei Barcan johtoon heti 10. minuutilla, mutta Ronaldo tasoitti muutama minuutti myöhemmin. Sitten toisen jakson alussa Messi vei Barcan uudelleen johtoon, mutta Gareth Bale teki 72. minuutilla loppunumeroiksi 2-2.

Ottelussa jaettiin kahdeksan keltaista korttia, jonka lisäksi Barcan Sergi Roberto lensi suihkuun aivan avausjakson lopussa.

Barcelona varma mestari, Real Madrid tähyilee kakkospaikkaa

Barca ja Real ovat kehissä heti keskiviikkoiltana. Barca isännöi Villarrealia ja Real matkustaa Sevillan vieraaksi.

Real Madrid taistelee viimeisillä kierroksilla sarjan kakkostilasta Atletico Madridin kanssa. Barcelona sen sijaan on varmistanut La Ligan mestaruuden jo viikko sitten. Lue lisää TÄSTÄ.