Barcelona eteni Copa Del Reyn välieriin – Katso ottelun kooste

Barcelona kohtasi eilen Camp Noulla Athletic Bilbaon Copa Del Reyn puolivälierän toisessa osaottelussa.  Ensimmäisen osaottelun Barcelona voitti Bilbaossa 2-1 ja lähti hyvistä asemista tavoittelemaan puolivälieräpaikkaa.

Bilbao aloitti ensimmäisen puoliajan todella vahvasti ja loi jatkuvasti maalitilanteita Barcelonan maalille. Peliä oli pelattu vain 12 minuuttia, kun Aritz Aduriz syötti tuulennopean Inaki Williamsin läpi ja 21 -vuotias hyökkääjä ei erehtynyt. Tällä maalilla Bilbao meni 0-1 johtoon. Nämä luvut jäivät myös ensimmäisen puoliajan loppulukemaksi.

Toisella puoliajalla Barcelonan peli-ilme muuttui ja isännät dominoivat lähes täydellisesti ottelua. Kun toista puoliaikaa oli pelattu alle 10 minuuttia tasoitti Luis Suarez pelin. Gerard Pique vei katalaanit 2-1 johtoon 10 minuuttia ennen pelin loppua ja lisäajalla Neymar lisäsi johdon 3-1.