Balotellin kyseenalainen rangaistuspotku pelasti AC Milanin

Ajaxin ja AC Milanin kohtaamisesta ei loppuhuipennusta puuttunut. Alkuottelu oli kovin verkkaista, mutta ne ketkä katsoivat ottelun loppuun saivat nauttia urheiludraamasta.

Ajax, joka rankattiin otteluun altavastaajaksi, meni 1-0 johtoon Stefano Denswilin maalilla normaalin peliajan viimeisellä minuutilla. Amsterdamissa juhlittiin jo voittoa, mutta aivan pelin viime hetkillä ja jopa yliajan viimeisellä hetkillä ruotsalaistuomari näkee kyseenalaisesti rikkeen rangaistusalueen sisällä ja viheltää pallon pilkulle. Mario Balotellia rikotaan ja hän pääsee laittamaan itse pallon pilkulta maaliin. Peli päättyi näihin lukemiin ja pisteet tasattiin.

Suomalaistoppari Niklas Moisander pelasi ottelussa 78 minuuttia ja hänet otettiin sisään loukkaantumisen takia.