24-vuotias portugalilaispelaaja Babacar Fati viimeisteli kauniin voittomaalin, SJK nousi jaetulle kärkipaikalle Veikkausliigassa.

SJK kaatoi kotikentällään FC Hakan numeroin 2-1 (2-0) Veikkausliigassa lauantaina.

Kotijoukkue painoi molemmat maalinsa avausjaksolla. Ensin 33. minuutilla Jaime Moreno osui, ja 41. minuutilla Babacar Fati lisäsi lukemiksi 2-0.

TSEKKAA TÄMÄ:

Fatin osuma jäi myös voittomaaliksi. Dario Naamo syötti oikealta laidalta ja Fati laukoi loisteliaan volleyn oikeaan alapesään.

Veikkausliigan kärjessä on uskomattoman tasaista, sillä HJK, KuPS, VPS ja SJK ovat kaikki 25 pisteessä. Jos Ilves vielä voittaa FC Lahden lauantain iltapelissä, on sekin 25 pisteessä.

Su 30.6. klo 16.00 IFK Mariehamn – HJK

KATSO MYÖS: Video: Järvenpään uusi stadion otettiin käyttöön – JäPS:n Irfan Sadik tasoitti 96. minuutilla Ykkösliigassa

Babacar Fati ja upea volley

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Sveitsi – Italia 29.6
Seuraava artikkeliVideo: Avustava erotuomari sai lämpöhalvauksen Copa Americassa – maalivahti riensi apuun