Azerbaidzanin Tellur Mutallimov suoritti harvinaisen ruman taklauksen MM-karsinnoissa Luxemburgia vastaan torstai-iltana.

Luxemburg kaatoi vieraskentällä Azerbaidzanin numeroin 1-3 (0-0) MM-karsintojen A-lohkossa torstai-iltana. Voitto oli Luxemburgille jo kolmas näissä karsinnoissa, ja joukkue on upeasti lohkokolmosena!

Ottelun 21. minuutilla nähtiin ulosajo, kun kotijoukkue Azerbaidzanin laitapakki Tellur Mutallimov tuli napit edellä Luxemburgin Olivier Thillin kylkeen. Erotuomari näytti punaista korttia täysin ansaitusti.

Miesylivoimainen Luxemburg ratkaisi ottelun toisella jaksolla latomalla kolme maalia. Azerbaidzan keräsi kahdeksasta MM-karsintaottelustaan ainoastaan yhden tasuripisteen.

KATSO MYÖS: Euroopan MM-karsintojen loppuohjelmat