Australian liigassa nähtiin harvinaisen valtava maalipaikan missaus, kun Patrick Wood suttasi avopaikan totaalisesti.

Sydney FC voitti vieraskentällä Central Coast Marinersin numeroin 1-3 (0-3) Australian pääsarjassa, A-Leaguessa, viikonloppuna.

Vierasjoukkue Sydney FC eteni 0–3-johtoon jo 20 minuutissa. Ja heti 29. minuutilla olisi ollut paikka tehdä neljäskin maali, mutta ei kelvannut sitten kuitenkaan.

Central Coast Marinersin maalivahti Danny Vukovic menetti pallon, ja Sydney FC:n hyökkääjä Patrick Wood sai pallon kuin lahjaksi. Woodilla oli edessään täysin tyhjä maali, mutta hän laukoi selvästi ohi!

12 joukkueen A-Leaguen kärjessä porskuttaa Wellington Phienix (17 ottelua, 33 pistettä) ja toisena on kotitappion kärsinyt Central Coast Mariners (17 ottelua, 28 pistettä).