Aurinkolahti BeachFutis 2015 kruunaa kesän

bf_coverphoto

 

Kesä lähestyy ja sitä myöten  myös Aurinkolahti BeachFutis 2015 –turnaus. Puoliaika.com kutsuu lukijat mukaan kesän huipentavaan ABF2015 –turnaukseen, joka järjestetään 11.-12.7.2015 Helsingin kauneimmalla rannalla, Aurinkolahdessa.

Turnauksessa on sarjavaihtoehtoja kaiken tasoisille jalkapallon harrastajille, eli kuka vain voi osallistua. Kesäinen sää, upea ranta, ainutlaatuinen turnaustunnelma, laadukkaat olosuhteet sekä tasokkaat pelit takaavat unohtumattoman kokemuksen juuri sinun joukkueellesi. Mikään ei voita kesäistä viikonloppua jalkapallon parissa.

Ennakkoilmoittautuminen Aurinkolahti BeachFutikseen on nyt auki. Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden joukkueiden kesken arvotaan upeita palkintoja joukkueille. Ilmoittautumalla ennakkoon, joukkueesi saa myös turnausmaksun halvemmalla. Ilmoita joukkueesi mukaan ja varmista paikkasi kesän huipentavassa turnauksessa!

Kerää jengi kasaan, ilmoittaudu mukaan kesän huipennukseen ja tule taistelemaan Aurinkolahti BeachFutis 2015 mestaruudesta! Osallistumismaksu on 220€ (jos ilmoittaudut ennen 1.5) tai 250€ (1.5 jälkeen) per joukkue.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, joten varmista paikkasi kesän spektaakkeliin ajoissa!

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.abf.fi

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here