27-vuotias keskikenttäpelaaja Atte Sihvonen nousi ratkaisijaksi putoamistaistelun kannalta huipputärkeässä ottelussa.

FC Haka kaatoi vieraskentällä KTP:n numeroin 1-2 (0-1) Veikkausliigan tyvipään ottelussa maanantai-iltana.

Valkeakoskelaisvierailija meni johtoon 19. minuutilla Logan Rogertsonin osumalla. FC Hakan Eero-Matti Auvinen lensi suihkuun reilun tunnin kohdilla toisella keltaisellaan. KTP sai tehtyä tasoituksen 77. minuutilla, kun Michael Ogungbaro osui.

Miesalivoimainen FC Haka sai 86. minuutilla kuintekin luotua laadukkaan hyökkäyksen. Pallo ajautui Atte Sihvoselle, joka pamautti elämänsä maalin oikeaan yläkulmaan, 1-2!

Veikkausliigassa on edessä jännittävä syksyn niin mestaruuskamppailun kuin myös putoamisen suhteen. IFK Mariehamn on sarjajumbona 15 pisteellä ja putoajana paikalla. Karsijan paikalla on FC Lahti 19 pisteellä, ja siinä yläpuolella ovat FC Haka, KTP ja Ilves 20 pisteellä.