Atletico Madrid kaatoi Real Madridin Super Cupin finaalissa

atletico madridin juhlaa

Atletico Madrid voitti Real Madridin jatkoajan jälkeen numeroin 2-4 Super Cupin finaalissa Tallinnan A. le Coq -areenalla myöhään keskiviikkoiltana.

Diego Costa vei Atleticon johtoon heti ensimmäisellä minuutilla upean suorituksensa jälkeen. Pallo päällä eteenpäin, haltuunotto ja pienestä kulmasta laukaus komeasti maaliin. Karim Benzema tasoitti 27. minuutilla taukonumeroiksi 1-1.

Kapteeni Sergio Ramos vei Realin 2-1-johtoon rankkarista 63. minuutilla, mutta Costa tasoitti illan toisellaan 79. minuutilla. Jatkoajalla Saul Niguez ja Koke veivät Atleticon 2-4-voittoon.