Atletico ja Juventus jälleen toistensa kimpussa

Atletico Madrid – Juventus kuulostaa tutulta ottelulta, ainakin niille jotka väijyivät Mestarien liigaa viime kaudellakin. Tällöin joukkueet ottivat toisistaan mittaa pudotuspeleissä. Nyt vuorossa on huipputason mittelö jo lohkovaiheessa.

Viime kaudella Atletico Madridin eurotaival suli karvaalla tavalla. Wanda Metropolitanolla joukkue voitti Juventuksen 2-0, mutta toinen osaottelu Torinossa meni penkin alle. Vanhan verivihollisen, Real Madridin riveistä tuttu Cristiano Ronaldo upotti hattutempullaan espanjalaiset ja Juventus jatkoi turnaustaan. Tänään luottoa on siihen, että madridilaiset ovat kotikentällään jälleen vahvempia.

Syitä siihen ovat esimerkiksi torinolaisten kovat poissaolot. Vaikka Juventuksen kokoonpanon mittava laajuus tiedetään, on Giorgio Chiellinin, Douglas Costan, Mario Mandzukicin, Mattia De Sciglion ja Miralem Pjanicin loukkaantumiset takaiskuja joukkueelle. Atleticon kokoonpanotilanne on parempi. Huomionarvoiset poissaolijat ovat kärkimies Alvaro Morata ja keskikentän ankkuri Thomas Partey.

Pelivalinta kohdistuu siis espanjalaisten kotivoittoon. Diego Costan ja uuden ennätyshankinnan Joao Felixin tehoja odotetaan tänään. Viimeisimmässä näiden kahden suurseuran kohtaamisessa nimenomaan Joao Felix tehoili yhdessä Thomas Lemarin kanssa madridilaiset voittoon. Vaikka ottelu oli International Champions Cupin turnaus Tukholmassa, oli tässä ottelussa molemmilla tähtisikermää kentällä.

Pelivihje: Atletico Madrid (2.46 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös video: Slavia Prahan jättiyllätys suli Interin lisäajan tasoitukseen 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here