Atalanta – Inter kruunaa sunnuntai-illan futistarjonnan

Atalanta – Inter kruunaa sunnuntai-illan futistarjonnan, kun Bergamossa peli vihelletään käyntiin klo 21:45.

Kuten monen monta kertaa jo tällä kaudella, istutaan turvallisesti Nerazzurrin bandwagonissa. Hallitseva mestari on jälleen lyönnissä, eikä ole ihme että Simone Inzaghin joukkio on sarjan piikkipaikalla. Paikallisvastus AC Milan hönkii niskaan vain yhden pisteen päässä, joten lipsumiseen ei ole varaa. Toki mainittakoon, että Rossonerilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Kokoonpanotilanteen voisi sanoa palvelevan Interiä. Atalanta lähtee illan kamppailuun ilman useampaa avauksen pelaajaa, kun taas vieraat pääsevät parhaalla avauksella liikkeelle. Gian Piero Gasperini joutuu matsiin ilman pitkäaikaispotilas Robin Gosensia, sekä kolmikkoa Duvan Zapata, Rafael Toloi & Joakim Mæhle. Vielä ei ole kuitenkaan täysin varmaa tietoa Toloin ja Mæhlen pelikunnosta, joten avauskokoonpanot on vielä hyvä vilkaista ennen matsin alkua.

Allekirjoittanut kuitenkin poimii Interin voittoa pelattavaksi jo ennen avausten julkistusta. Tuore Supercoppan mestari on todistanut tasonsa Inzaghin alaisuudessa ja vaikeatkin ottelut on käännetty täysiksi pisteiksi. Inter on paraikaa yhdentoista ottelun tappiottomassa putkessa ja kuudessa edellispelissä vain yksi maali omiin. Luotetaan siihen, että tämä Italian paras puolustus on rautaa myös Bergamossa.

Pelivihje: Inter voittaa ottelun (2.29 @Coolbet)

Kerroin on poimittu artikkelin kirjoitushetkellä ja voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here