Video: AS Roman fanit ilkkuivat vastustajan valmentajalle – Jose Mourinho käski lopettaa

Portugalilainen valmentajalegenda Jose Mourinho osoitti sunnuntaina hienoa urheiluhenkeä, kun hän nousi vastustajavalmentajan tueksi.

AS Roma kaatoi kotikentällään Sampdorian numeroin 3-0 (0-0) Italian Serie A:ssa sunnuntaina. Toisella jaksolla tapahtui paljon.

Maalittoman avausjakson jälkeen tunteet kuumenivat 53. minuutilla. Sampdorian toppari Jeison Murillo sai toisen varoituksensa ja lensi suihkuun. Serbialainen päävalmentaja Dejan Stankovic protestoi tuomiota, jonka jälkeen AS Roman ultrafanit alkoivat huutaa ilmeisesti rasistisia törkeyksiä Stankovicille.

AS Roman kaiken kokenut päävalmentajan Jose Mourinho nousi heti penkiltään ja näytti kädellään fanien suuntaan, että lopettavat huutamisen. Stankovic arvosti elettä suuresti.

60-vuotias Mourinho on aiemmin urallaan valmentanut 44-vuotiasta Stankovicia, ja miehet voittivat yhdessä Italian triplamestaruuden Interin kanssa keväällä 2010. Stankovic on myös pelannut AS Roman verivihollisessa Laziossa, joten mies ei ollut lähtökohtaisestikaan suosiossa.

Jose Mourinho pyytää faneja lopettamaan ilkkumisen

Edellinen artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo teki voittomaalin – Venezialle tärkeät kolme pistettä
Seuraava artikkeliChelsea antoi potkut Graham Potterille

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän