AS Monacon katastrofaalinen alkukausi sai jatkoa Mestarien liigassa, kun belgialainen Club Brügge jyräsi sen lukemin 0-4.

Maalihanat alkuillan ottelussa avasi vieraiden Hans Vanaken ottelun 12. minuutilla. Ja vain viisi minuuttia myöhemmin sama mies iski uudelleen, kun ottelun tuominnut portugalilaistuomari Artur Soares Dias vei pallon pilkulle Antonio Barrecan käsivirheen jälkeen.

Lopullisen ratkaisun iski vajaan puolen tunnin pelin jälkeen brassihyökkääjä Wesley, joka niittasi pallon komealla sijoituksella Diego Benaglion selän taakse. Loppulukemat 0-4 viimeisteli toisella jaksolla läpiajosta hollantilaiskonkari Ruud Vormer.

Tappion myötä ranskalaislegenda Thierry Henryn valmentamalla Monacolla on kasassa kuluvalla kaudella yhteensä 16 ottelua Ligue 1:ssä ja Mestarien liigasta, joissa sen saldo on karmaiseva: yksi voitto, viisi tasapeliä ja peräti kymmenen tappiota.

Belgian pääsarjassa (Jupiler League) toisena majailevalle Brüggelle voitto oli sen sijaan historiallinen, sillä se on voittanut Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun viimeksi vuonna 2005.