Arsene Wengerille kaksivuotinen jatkosopimus Arsenalin kanssa

Puma teki mainoksen, jossa Arsene Wenger saa vetoketjun kiinni vaivattaEnglannin Valioliigassa pelaava Arsenal ilmoittaa verkkosivuillaan tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentajansa Arsene Wengerin kanssa.

– Meidän tavoitteena on voittaa Valioliiga ja muita merkittäviä pokaaleja Euroopassa. Sitä odottavat niin fanit, pelaajat, henkilökunta, manageri kuin johtoporraskin, emmekä lepää ennen kuin pääsemme tavoitteisiimme, Arsenalin omistaja Stan Kroenke kertoo seuran verkkosivuilla.

– Arsene on paras mahdollinen henkilö auttamaan meitä tavoitteidemme saavuttamisessa. Hänellä on fantastiset tilastot ja johtoportaan tuki takanaan, Kroenke sanoo.

Arsenal sijoittui tällä kaudella Valioliigassa viidenneksi, mutta voitti FA Cupin. Tämä kausi oli ensimmäinen, kun Arsenal ei yltänyt neljän parhaan joukkoon tai päässyt Mestarien liigaan 67-vuotiaan Wengerin johdolla. Edellisen kerran Arsenal jäi Mestarien liigan ulkopuolelle kautena 1997-1998.

Wenger on toiminut Arsenalin päävalmentajana yhtäjaksoisesti vuodesta 1996 lähtien. Ranskalaisluotsi joutui varsinkin tällä kaudella ”Wenger out” -huutojen kohteeksi. Arsenalin edellisestä Valioliigan mestaruudesta on vierähtänyt jo 13 vuotta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!